“VU vil være et professionelt, liberalt og konstruktivt ungdomsparti”

Jakob Sabroe er nyvalgt næstformand for Venstres Ungdom. I dette interview med Youngnews.dk fortæller han, hvordan han ser fremtiden for VU med ham som næstformand.

1) Hvordan kommer VU til at se ud med dig som næstformand? 

Udadtil vil VU fremstå som et professionelt, liberalt og konstruktivt ungdomsparti, som både sætter egne sager på dagsordenen og udfordrer Venstre, når de kommer for langt væk fra den liberale sti. Indadtil vil VU fortsat være et stærkt fællesskab, hvor der er plads til forskellige holdninger, men hvor vi også fokuserer på at arbejde i samme retning og sammen opnå liberale resultater.

2) Hvad er dine tre vigtigste mærkesager som næstformand? 

Jeg er gået til valg på tre ting: – At vi bliver bedre til at hjælpe vores lokalforeninger med generationsskifter – At skolevalget i begyndelsen af næste år igen bliver en liberal succeshistorie – At VU skal søge at præge Venstre og få konkret politisk indflydelse Det er naturligvis ikke noget, jeg alene kan få til at ske, men med VU’s fulde kraft er jeg sikker på, at det kommer til at lykkes.

3) Er du optimistisk omkring at hæve medlemstallet og skabe større synlighed i år?

Ja, jeg ser stadig en klar trend blandt ungdommen, hvor liberale idéer i stigende grad vækker genklang. Med et hektisk politisk efterår i vente og et skolevalg på den anden side af nytår får vi talrige muligheder for at profilere os og høste det uudnyttede potentiale.

img_2064-copy-2

 

1074 Total Views 6 Views Today

Be the first to comment on "“VU vil være et professionelt, liberalt og konstruktivt ungdomsparti”"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*