Venstrefløjen udnytter arbejderen

Indlægget er skrevet af Rasmus Sand(VU’er, venstremand og liberal meningsdanner). Holdningen er udelukkede hans egen og ikke nødvendigvis i tråd med VU’s eller Venstres.

Endnu en 1. maj er gået. Endnu en gang er den danske venstrefløj samlet under sine røde faner med påskud af at kæmpe for arbejderne. Og endnu en gang er det en falsk omgang. På talerstolene over hele landet står de og påstår, at de vil det arbejdende folk det bedste. Men det vil de ikke. Kære arbejdere; I er blevet snydt!

Intet andet land ligger under for den samme byrde af skatter og afgifter, som vi må trækkes med her i Danmark. Arbejderen bliver flået af skattefars blodrøde klo. Hårdtjente kroner og ører tages fra de mennesker, som har knoklet for dem og overlades til en statsmagt bestående af virkelighedsfjerne embedsmænd, som klatter arbejderens penge væk.

Venstrefløjen forsøger at bilde det arbejdende folk ind, at de mange penge, der tages fra dem går til at forbedre Danmarks velfærd. Det bliver sværere og sværere at tro på. Vi har aldrig brugt flere penge på den offentlige sektor end vi gør i dag. Vi har et historisk højt antal offentligt ansatte. Og slutproduktet?

Vores sygeplejersker oplever at skulle løbe stærkere. Vores pædagoger fortæller om nedskæringer. Vores lærere sættes i en situation, hvor de ikke har tiden til at forberede sig. På trods af flere penge. På trods af flere ansættelser. Så hvad er forklaringen? Vi ansætter de forkerte steder. Vi bruger vores penge forkert.

I stedet for at ansætte flere sygeplejersker, pædagoger og lærere, så bliver vores penge snoldet op af en grå masse af embedsmænd, som lever af at lave regneark og beregninger, der beviser, at vi har brug for at ansætte flere kontrollanter, flere bureaukrater, og flere embedsmænd. Dét burde være kampdagens vigtigste kamp at sikre respekt for arbejderens penge!

Uanset hvilken politisk overbevisning man ellers har, så må man da have en interesse i at se på, hvordan vi kan bruge pengene i den offentlige sektor bedre. Det skylder vi os selv. Men hvad sagde venstrefløjen så her på arbejdernes kampdag? Kæmper de for flere penge til arbejderen og mindre til staten? Kæmper de for en slank statsmagt, der løser de vigtigste opgaver? Nej.

Kære arbejder. Det er venstrefløjen som stiller krav om, at vi i Danmark skal have verdens højeste skatter. Det er venstrefløjen der nægter at tage et opgør med den offentlige sektors vokseværk. Det er venstrefløjen der udnytter dig.
God kampdag! Kan vi så måske kæmpe for det arbejdende folk til næste år?

1458 Total Views 6 Views Today

Be the first to comment on "Venstrefløjen udnytter arbejderen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*