Interview med Brian Mikkelsen

Fotograf Helle Moos Skudehavnsvej 36b 2150 København mobil + 45 40 35 97 40

Youngnews.dk har interviewet Brian Mikkelsen, som er konservativ politiker og sidder i folketinget, samt er tidligere kulturminister.
Vi har snakkket med ham hvordan man bliver en god ungdomspolitiker, hvordan du bedst bliver taget seriøst, hans start og så spørger vi også ind til skolene og selvfølgelig meget mere.
Håber du kan lide det!

1) Hvordan kom du ind i politik?

– Jeg skrev mit første læserbrev da jeg var 12 år gammel, og var meget interesseret i politik.

2) Hvorfor de Konservative?

– Jeg fik materiale fra alle alle partier fra S og de borgerlige partier. Jeg syntes at konservatives ideer om personlig frihed, respekt for værdierne og kamp for demokratiet tiltalte mig.

3) Hvordan bruger du de sociale medier til markedsføring af dig selv og i valgkampen?

– Jeg bruger aktivt facebook og twitter næsten hver dag.

Brian Mikkelsen har også været ungdomspolitiker. Jeg vil nu prøve at spørge indtil om han blev taget seriøst, hvordan man bliver taget seriøst.
Hvordan så folk egentlig på det?
Få svaret herunder:

4) Hvordan så dine omgivelser på at du engagerede dig i politik som ung? Så de ned på det eller tog de dig seriøst?

– Jeg var KU’er i 80’erne, hvor KU var meget, meget populære. Så det blev opfattet seriøst og positivt.

5) Hvordan mener du man kan blive taget seriøst som ungdomspolitiker?

– Ved at tale politik og fremtidsvisoner.

6) Hvordan kom du så hurtigt frem, som du gjorde, som ungdomspolitiker?

– Ved at arbejde seriøst med politik og samtidig passe min skole.

De Konservative stemte imod den omdiskuterede skolereform, som begyndte sidste år lige efter sommerferien. Grunden var de tvungne lektiecaféer. Derfor har vi blandt andet spurgt ind til hvordan man skaber den bedste lektiecafé.

7) De konservative går ind for bedre skoler. Hvordan mener du det kan gøres?

– Vi skal styrke fagligheden. Det gør vi blandt andet ved at sige, at det kræver et vist snit at komme på gymnasiet. For så ved eleverne, at de skal præstere. Det er også vigtigt, at der er ro i klasselokalet, og det må gerne betyde, at mobilerne skal lægges væk i en skuffe.

8) Et punkt, I har tænkt meget på, er det med lektiecafeerne og i stemte mod folkeskolereformen, grundet tvunge lektiecafeér. Hvordan mener du man skaber den bedste lektiecafé?

– Ved at eleverne er motiverede, og ved at undervisningen er tilrettelagt efter elevens niveau. Lektiecaféer kan være fantastiske, det skal bare være sådan, at man som forælder bestemmer over sine børns fritid. Nogle børn lærer også bedre hjemme end i lektiecafé, så for dem ligger den bedste lektiecafé i hjemmet.

9) Hvad mener du om hele inklusionsordningen?

– Jeg mener, at de elever, som kan fungere i en almindelig klasse på en god måde, skal have lov til det. Men det er som altid vigtigt at tage højde for den enkelte elev.

Der er også blevet snakket om bureaukrati og papirbøvl for iværksættere og at vilkårene er svære for iværksættere. Det spørger vi vi ind til og vi spørger også indtil hvordan Konservative vil fremme demokrati, frihed og menneskerettigheder i verden.

10) I skriver også i jeres politik, at I gerne vil fremme demokrati, frihed og menneskerettigheder i verden. Hvordan vil I gøre det?

– Gennem FN, EU og NATO arbejder vi for netop det. Både ved at støtte det opbyggende, men også ved at sætte grænser for despoter.

11) Hvordan mener du man bedst kan undgå benspænd for iværksættere?

– Vi starter med et regelstop, og så skal vi skære papirbøvl væk. Iværksættere skal kunne fokusere på deres kerneforretning, deres udviklingspotentiale og drift uden at det offentlige skal være en møllesten om deres hals. Jeg mener, at alt for få politikere tænker på, hvad man skal igennem som nyopstartet virksomhed. Iværksætteri handler også om den indre ild, og den skal man ikke kaste en kold spand vand i hovedet på eller fjerne folk fra gennem bureaukrati, besværlig skat og høje afgifter.

12) Hvad er det bedste spørgsmål du aldrig har fået stillet af en journalist – og hvad er svaret?

– Dét er et godt spørgsmål, og det er jeg aldrig blevet stillet, tror jeg. Det kunne være mit svar.
Youngnews.dk takker Brian Mikkelsen mange gange for at tage sig tid til interviewet her, og ønsker ham held og lykke med politik fremover.

975 Total Views 3 Views Today

Be the first to comment on "Interview med Brian Mikkelsen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*